Naslovna Film TRAILERI: ANGEL OF MINE & ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD


TRAILERI ZA FILMOVE "ANGEL OF MINE" I "ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD"


 • autor:Marija Makić

 • 19.jul 2019.
 • Podeli na Facebook  Sjajna Noomi Rapace nam je svima poznata, prvenstveno, iz fantastične trilogije The Girl with the Dragon Tattoo, i da, govorim o originalnoj, švedskoj verziji.
  Prvi trailer koji smo za danas odabrali je za film Angel of Mine, čija svetska premijera se očekuje 30. avgusta ove godine.
  Kada govorimo o kidnapovanju dece, što je i tema ovog filma, naravno, prvo što zamislimo je odvratni, ljigavi, jezivi lik koji ko zna na koji način maltretira nečije dete. Međutim, stvari su ovde nešto drugačije postavljene, a onaj koji kidnapuje jeste zapravo naša Noomi u ulozi mentalno obolele Lizzie.
  Lizzie, naravno, ne može da preboli gubitak kćerke koja je kao dete poginula, a sada kada potpuno gubi kontrolu, je apsolutno uverena da je kćerka njenih komšija, zapravo njena nastradala kćerkica.
  "ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD"

  Na film Kventina Tarantina, Once Upon a Time in… Hollywood, premijerno prikazanog u Kanu u maju ove godine, se već poprilično dugo čeka, bar ako se ja pitam, a verujem da nas ima još mnogo.
  Svetska premijera je navodno 26. jula, a evropska 14. avgusta, ali cenim da ćemo se načekati, što uglavnom biva sa filmovima prikazanim u Kanu.
  Šta očekivati od filma?
  Pa, pretpostavljam, svo ono ludilo koje volimo u Tarantinovim filmovima. Ovog puta, njegov film nas vodi u Los Anđeles i u 1969. godinu. Tu su Leonardo DiCaprio (Rick Dalton) kao TV zvezda u padu i njegov dugogodišnju dubler Brad Pitt (Cliff Booth), koje u Holivudskoj industriji jedva iko više i razlikuje. Njih dvojica kuju plan kako da se ponovo vrate na vrh.
  E sad, ne znam koliko vam je poznato - u filmu se pojavljuje čuveni ubica Čarls Menson, a ono što može samo Tarantino, je da žrtvu njegovih sledbenika, poznatu glumicu i tadašnju suprugu Romana Polanskog, Sharon Tate (koju glumi Margot Robbie) stavi u komšiluk Leonarda DiCaprio-a. Pročitajte ovo više puta, ne biste li stekli kakvo ludilo od filma nas čeka, a bacite pogled i na trailer.