Ah to proleće, buđenje zemlje, boja, posebna energija među ljudima. Trendovi modni se menjaju iz godine u godinu, kao i u prelazima godišnjih doba. Zimi preovladavaju hladni tonovi i boje koje se lakše stapaju uz tamne kapute i bele zimske ulice, ali sada je proleće došlo na red KONAČNO.

Svakako preporučujem lagane teksture pudera za svakodnevno nošenje koje mozete pronaći u svim drogerijskim prodavnicama, vrlo povoljnim za novčanik. Zavisno od tipa kože, da li je koža masna, suva ili hidrirana, shodno tome biramo i puder. Svakako je najbitnija nega lica i priprema za nanošenje pudera uz hidratantnu kremu, pantenol krem ako je suva koža ili korišćenjem prajmera za lice mozete učiniti čuda za svoje lice. Možemo se igrati  bojama senki i pustiti mašti na volju.
Aktuelno i trend je UVEK ona nijansa koja pristaje vašem licu.

Damama sa plavim očima uvek preporučujem ljubičaste, lila i sive tonove umereno nanete u spoljni ugao kapka.  Sa ovom kombinacijom senki ukoliko imate svetao ten idealno će se uklopiti ruž boje kajsije. 
Zelenim očima pristaju  zlatne, braon i sve zemljane boje senke, a sve “nude” varijante ruža ili sjaja će vam idealno istaći usne. 
Tamnim očima pristaju mahom sve svetle boje senke zbog kontrasta, ali nećete pogrešiti ni sa zemljanim tonovima.

Gledajte da kontrastom istaknete svoje oči i da pre svega budete negovane i prirodne. Konture lica treba da budu blage u toku dana, a za večernje sate biramo jače bronzane konture, po koju šljokicu i veštačke trepavice ukoliko ste ljubitelj. Noć dozvoljava sve naglašeno od make up-a i naravno nezaobilazni crveni ruž.

Rumenila boje breskve i rozikasti tonovi stajace savršeno na blago preplanulo lice, a najveci hit ove sezone je hajlajter koji ce istaći vaše jagodice svojom šimerastim teksturom. Suština je biti prirodan, istaći svoju ženstvenost i lepotu lica i naravno osećati se dobro u svojoj kozi. i ne zaboravite bez osmeha na licu ni jedan make up nece biti savršen, prepustite se proleću, bojama i sve dužim  noćima....