Marko ostavio Lunu Đogani, Kija Kockar se svadja sa Milanom, Stanija zna ko su prostitutke, a Kim Kardashian čeka četvrto dete.

Ako živite u pećini, i nikad niste čuli za Kim, ona se prvo udala za muzičkog producenta Dejmona Tomasa 2010.godine i brak je potrajao četiri godine. Nakom toga ulazi u brak sa košarkašem Nju Džerzi netsa, Krisom Hamfrizem avgusta 2011. godine, ali taj brak traje samo 72 dana.

Nakon dva neuspela braka, zaljubljiva Kim je pronašla ljubav svog života - repera Kaniea, koji se baš potrudio da privuče njenu pažnju, pre nego što je uopšte pristala na privi izlazak sa njim.

Elem, Kim i Kanie očekuju svoje četvrto dete - dečaka, ali ne brinite. Kim neće pokvariti “liniju”.  Od prošlog avgusta se šuška da je najpopularniji par univerzuma, ponovo angažovao surogat majku za svoje četvrto dete.
Jednom je Kim izjavila da želi četvoro dece, i eto, ispunila je želju.
Tokom oktobra, prošle godine, Kim je rekla da je Kanie oduvek želeo sedmoro dece, ali je ona insistirala da ipak to bude manje.

“TMZ” u januaru izveštava da par ipak koristi drugu surogat majku, jer je prvobitna žena, koja je već imala dvoje dece, rodila bebu sa svojim suprugom za Božić.

Kim i Kanie su za trću bebu odabrali La'Reina Haines, devojku/ženu od 20 godina iz San Diega za ulogu surogata. Ne samo da je i sama majka, već je i ranije bila surogat, i kaže da obožava trudnoću.
Kako je stigla ne znamo, ali Hainesova je na Univerzitetu u Feniksu, završila i Krivično pravo,  iako ne znamo da li će kasnije koristiti svoje obrazovanje i raditi.

Vestovi su uvodili seriju zabrana. Recimo nije joj bilo dozvoljeno pušenje, alkohol ili uzimanje bilo kakvih narkotika tokom trudnoće. Dalje, zahtevali su da ne jede suši, zabranili toplu kadu ili saunu, farbanje kose i odnose sa suprugom tri nedelje nakon enbriotransfera do kraja trudnoće.

Iako je pristala da trudnoću nosi “besplatno”, La'Reina Haines je prihvatila više od 45.000 dolara za proces surogatstva, plaćanje i posete lekaru, bolničke preglede i druge naknade vezane za dete i trudnoću.
Platiti su oni i poveću svotu agenciji, koja ih je spojila sa surogatom. S obzirom na to da Kim i Kanie imaju imovinu vrednu od oko 335 miliona dolara, ovo je baš “sića”.

Ko je nova mama surogat za sad ne znamo, ali od maja čekamo još jednog člana “cirkus porodice” – hoću reci rijaliti porodice.