Naslovna Astrologija Nedeljni horoskop od 22.jula 2019.godine

 • Nedeljni horoskop od 22.jula 2019.godine
  •  

   Ovan (21.03. - 20.04.) 
   Posao: isčekujete novac ili deo plate i početak nedelje vam donosi lepo iznenadjenje. Na žalost vanredni troškovi oko automobila ili dokumenata će vam poremetiti planove. Dodatni poslovni anganžman na poslu vam diže tenziju i bez obzira što bi vi rado menjali kolege koji sun a odmoru, haos u rasporedu vam smeta. 
   Ljubav: možda ste i previše vremena proveli u kući ili u porodičnom okruženju sa voljenom osobom, pa vam početak nedelje nosi izraženiju potrebu da se malo bavite i ostatkom sveta. Ukoliko ste usamljeni, od srede vas očekuje iznenadjenje vezano za osobu koju odavno znate.
   Zdravlje: umor.

   Bik (21.04. - 21.05.) 
   Posao: manji minus koji je postojao na vašem računu je delimično pokriven, što vam je donelo olakšanje. Situacija na radnom mestu je trenutno stabilna i ako izuzmemo par sitnih neprijatnosti sa kolegama početkom nedelje, mirni ste.
   Ljubav: ukoliko ste se vratili sa kraćeg puta, spremajte se za novi. Situacija na ljubavnom planu je nestabilna za pripadnike ovog znaka koji su u dužoj vezi ili braku, pa kraći put sa dragim ženskim osobama može sada delovati kao izlaz iz svih stresova. Ukoliko ste usamljeni dopada vam se osoba koju ste idealizovali više nego što treba.
   Zdravlje: prolazna prehlada.

   Blizanci (22.05. - 21.06.) 
   Posao: neposredno okruženje vam nameže više rashoda nego što možete da podnesete. Svi nešto traže od vas. Ukoliko očekujete tokom ove nedelje poslovnu ponudu ili neki novi ugovor, bolje se opustite i ne nervirajte bezveze.  
   Ljubav: dopada vam se osoba iz drugog grada ili čak druge države. Iako niste sigurni šta ista očekuje od vas, polako se prepuštete i komunicirate sa istom. Ne zatrčavajte se previše. Krajem nedelje ćete saznati stvari koje sada ni ne pretpostavljate.
   Zdravlje: stomačne tegobe.

   Rak (22.06. - 22.07.) 
   Posao: rastrčali ste se na sve strane i veliku većinu poslovnih obaveza postižete. Čak in eke zakasnele dogovore ispunjavate.  Ipak, čini se da sada radite i mnogo poslova koji nisu profitabilni, ne doprinose ni vašoj reputaciji, a vi držite datu reč.
   Ljubav: ukoliko već niste na putu, spremajte se. ukoliko ste usamljeni ova nedelja vam donosi pravo iznenadjenje na ljubavnom planu. Čak i dilemu oko dve nove osobe. Mladji pripadnici ovog znaka, sada mogu upoznati i stranca koji će im “zavrteti pamet”.
   Zdravlje: neispavanost.

   Lav (23.07. - 22.08.) 
   Posao: Neočekivani preokreti na poslovnom planu vas zbunjuju. Kao da ništa ne ide kako vi to želite, ali zapamtite da stvari nisu onako kako izgledaju i da morate da sačekate da bi se pravi rezultati videli. Čuvajte se ishitrenih reakcija i nepromišljenih postupaka, jer pritisak koji osećate vam pravi nervozu i sklonost ka pogrešnim odlukama.
   Ljubav: Zbunjujete partnera svojim postupcima i promenama raspoloženja koje prenosite sa posla u privatni život. Mnogo nesporazuma vas udaljuje, a jedan iskren prijateljski razgovor može puno da učini za vaš odnos. Ako ste slobodni, rodile su se simpatije prema nekome ko je udaljen od vas.
   Zdravlje: Čuvajte se povreda.

   Devica (23.08. - 22.09.) 
   Posao: Nestabilnost na poslovnom planu, samo potvrdjuje vašu potrebu za promenom. Kvalitetne kontakte sa uticajnim ljudima ostvarujete uz posredovanje mladje osobe. Nemojte samo sedeti skrštenih ruku već polako krenite da razmatrate svoje opcije i vidite šta zapravo želite.
   Ljubav: I ako sve deluje savršeno na ljubavnom planu, imate osećaj da robujete partnerovim željama i potrebama. Kao da vam treba više prostora, a zapravo bi bilo najbolje da negde otputujete. Ako želite da produbite emotivni odnos koji vam je bitan, malo više zajedničkih aktivnosti bi vam mnogo pomoglo. Zdravlje: pad krvnog pritiska

   Vaga (23.09. - 22.10.) 
   Posao: Oslanjate se na osobe koje su na položaju, mada u ovom trenutku najviše podrške imate kroz prijatelje. Malo više vaše čuvene opreznosti nije na odmet, posebno ako ste poslovno vezani za inostranstvo ili zakon
   Ljubav: Emocije koje vas preplavljuju zbunjuju ljude oko vas, obično držite stvari pod kontrolom, a sada će sitnice moći da vas izbace iz takta. Možda i nije loše da pokažete koliko ste zapravo ranjivi, tako će i partner da zauzme drugačiji stav i pokaže odredjenu inicijativu.
   Zdravlje: Manji problemi sa disajnim putevima.

   Škorpija (23.10. - 21.11.) 
   Posao: previše ste se ubrzali I rasplinuli na sve strane. Verovatno ste tokom nedelje bili puni ideja I započeli planiranje ozbiljnijih poslovnih poduhvata sa prijateljima ili poznanicima. Pripazite na vanredne troskove kojih sada može biti u izobilju.
   Ljubav: Malo ste idealizovali voljenu osobu I čak nudite sredinom nedelje I neku vrstu pomoći istoj. Posao I ljubav sada idu ruku pod ruku. Ukoliko ste slobodni, u nedoumici ste koga da birate od dve osobe koje su poslednjih mesec dana aktuelne u vašem životu.
   Zdravlje: Pripazite na promaju i kičmu.

   Strelac (22.11. - 21.12.) 
   Posao: Pravite kombinacije kako da zaradite više novca, koji vam može doći kroz trgovinu ili kraći put. Postavite realne ciljeve, zato što preterane želje i investicije mogu da vas koštaju više nego što očekujete. Novac koji očekujete dolazi od kraja nedelje.
   Ljubav: Partner vam udovoljava, ali vi zatežete situaciju. Tek od kraja nedelje ćete se opustiti i uživati u zajedničkim momentima. Promene raspoloženja koje imate utiču na stabilnost vašeg odnosa. Ako ste slobodni, upetljali ste se u nedefinisan odnos iz kojeg ne znate kako da izadjete, a zapravo negde uživate u zamršenoj situaciji i strasti koja ispunjava vaš odnos.
   Zdravlje: opustite se uz više fizičkih aktivnosti.


   Jarac (22.12. - 20.01.) 
   Posao: Imate mnogo planova, ali vaše ideje remeti neko ko stalno menja uslove mogućeg posla. To vam je znak da nije trenutak da ne donosite nikakve definitivne odluke. Iz najbolje namere, prijatelj može da vam napravi medvedju uslugu i napravi problem.
   Ljubav: Promene raspoloženja utiču i na vaš odnos. Obostrano se borite za malo pažnje, pa zato ulazite u manje sukobe. Nalazite se na ljubavnoj prekretnici. Partner je spreman da ponovo gradi vaš odnos, malo manje inata će vam mnogo olakšati trenutnu situaciju.
   Zdravlje: Početkom nedelje prolazna kostobolja.

   Vodolija (21.01. - 19.02.) 
   Posao: Poslovni kontakti koje ste hteli da produbite se odlažu iz dana u dan. Vidite perspektivu u partnerskom odnosu, medjutim vas je teško pratiti i shvatate da bi u toj priči vi morali da vučete veći deo posla. Odlučićete da sve stavite na test i razmislite kako da se postavite.
   Ljubav: Koliko god igrali igru toplo hladno, partner vam ne daje prave odgovore koje čekate. Nesigurnost koju osećate je opravdana i ne treba da se zalećete u velike planove i važne razgovore. Ako se budete malo povukli, druga strana će se neočekivano otvoriti ka vama i pokazaće prave emocije. 
   Zdravlje: Nervoza.

   Ribe (20.02. - 20.03.) 
   Posao: Imate velika očekivanja od posla koji se nagoveštava. Važne vesti vam stižu od kraja nedelje, ali izgleda da ćete morati da odložite planove. Ne možete da podnesete površnost i neozbiljnost u poslovnom okruženju, pa gubite strpljenje u komunikaciji sa saradnicima. Proverite da li ste platili sve račune.
   Ljubav: Oboje se trudite, ulažete napor da održite odnos. Komunikacija vam je zategnuta, pa je možda rešenje da sačekate sa nekim bitnim odlukama. Ljubav je obostrana, samo ste oboje pod stresom koji remeti vaše odnose. Ako ste slobodni, flert koji imate sa mladolikom osobom vas zabavlja, ali ne ispunjava na način koji vam je potreban.
   Zdravlje: Oscilacije pritiska.

    

  O Jovani LG Bogoslovov

  Jovana LG Bogoslvov je rodjena u Beogradu 1974.godine. Živi i radi u istom.
  Od 1993. do 1997. je uredjivala emisiju "Noć sa astrologom" na beogradskim radio stanicama. 
  Od 1998. do 2008. je predavala astrologiju na beogradskom univerzitetu "DJuro Salaj". 
  Od 2008. godine do danas predaje u svojoj školi "JovanaL27". 
  Autor je pet zbornika radova, piše i objavljuje tekstove za časopise i ima astrološke emisije na Televizijama u regionu. 
  Sa klijentima uživo ili skypeom radi ponedeljkom i utorkom.

  • Durmitorska 3, 11000 Beograd
  • jovanalg@yahoo.com
  • (+381) 069 444 3 220

 •