Naslovna Astrologija Veliki letnji mesečni horoskop za jul/avgust 2019.godine

 • Veliki letnji mesečni horoskop za jul/avgust 2019.godine
  • OVAN: 
   POSAO: tokom leta, pravićete usluge kolegama, pa se može desiti da ostajete i duže na poslu nego što treba.  Stalni sukobi sa pretpostavljenima u poslednje vreme vas iscrpljuju, pokušavate da isterate svoju volju, ali ipak možda treba da razmislite da to što vam govore i što vam je ponudjeno jeste za vaše dobro. Manji novčani dobitak početkom jula će otići na plaćanje zaostalih obaveza ili manjih kredita. Do 28.jula tranzitna Venera boravi u četvrtom znaku od vašeg Sunca, pa će ovi troškovi otići na porodicu ili domaćinstvo uopšte. Ako ste nezaposleni od kraja jula vas očekuju poziv od muške osobe koja će vam ponuditi zaposlenje. Od 21. avgusta,  tranzitna Venera će prolaziti kroz vaše polje posla i doneće vam bolje uslove, ali i prijatnije okruženje na poslu. 
   LJUBAV: Ovnovi su sada emotivniji nego inače. Pogadjaće vas svaka sitnica, sve ćete shvatati lično i ulazićete lako u svadje do kraja jula. Bićete skloni eksplozivnim i grubim reakcijama koje ćete ispoljavati prema ukućanima i najbližima. Ipak od sredine jula do kraja prve nedelje avgusta dolazi vaših pet minuta.
   Ukoliko ste u braku, druga polovina jula i avgust su vaše vreme da se isprave odnosi koji su poremećeni zadnjih meseci. Problemi u odnosima među supružnicima ili na relaciji dete-roditelji prestaju. Ukoliko ste usamljeni, početak jula će obeležiti tmurne misli, sumnje i nepotrebna pitanja i dileme. Od sredine jula, zračite šarmom i doživećete ljubav na prvi pogled. Svaka vaša delatnost u letnjem periodu imaće za cilj da privuče pažnju partnera. Jake želje i početna strast se može transformisati zaista zanimljivu ljubavnu priču tokom leta.
   ZDRAVLJE: Prolazni problemi sa urinarnim traktom.

    

   BIK:  
   POSAO: Tokom leta mnogo više razmišljate o poslu, nego što se istinski pokrećete. Ukoliko ste zaposleni, planovi napreduju sporo i koliko god se trudili da nadjete izlaz iz trenutne finansijske blokade, čini vam se da cupkate u mestu i da bez obzira na mogućnosti koje imate, ozbiljnijeg rešenja nema na vidiku. Problem su možda sada vaša očekivanja ili sam partner koji “krizira” sa poslom, a sve to usporava šansu da donesete konačnu odluku vezanu za vaš posao. U svakom slučaju vi sada i ne bi radili. Radije bi sačekali jesen, pa samo polako i strpljivo. Finansije su ono što vas najviše muči, bilo da već imate opterećenja iz prethodnog perioda u smislu dugova, bilo da već duže vremena zavisite od drugih i sada vam njihovo prebacivanje baš smeta.
   LJUBAV: Skupili ste se i ne pričate nikom ono što istinski osećate, bez obzira da li ste sami ili u vezi/braku. Ukoliko ste zauzeti osećate da se vaše potrebe i potrebe partnera odavno mimoilaze u ključnim, životnim stvarima. Čak na trenutak mislite, da bi vam možda bilo daleko bolje sa nekim drugim. Naravno, plašite se samoće i ovo nikad ne bi rekli na glas. Ukoliko ste usamljeni, još uvek mislite o osobi iz prošlosti koja je možda otišla kada ste vi bili najsigurniji u vezu.
   Ipak, mnogi usamljeni Bikovi će početkom avgusta, sresti osobu koja će privući njihovu pažnju. Daleka putovanja, koja se mogu preduzeti u ovom periodu imaće za cilj zabavu і razna emotivna zadovoljstva. Uštedjevina sada može da se iskoristi u pametne svrhe. Odmor. Nova ljubav se može razviti u drugačijem kulturnom okruženju ili jednostavno je možete ostvariti na letovanju. Osmeh na lice, optimizam u džep i malo socijalizacije.
   Razvedeni Bikovi koji pokušavaju da zasnuju novu vezu imaju šansu tokom avgusta da odaberu pravu osobu za sebe i da to ovog puta potraje. Predugo ste bili sami i orjentisani na porodicu ili posao. Opustite se i otvorite za nove kontakte.
   Ukoliko ste u vezi ili braku, partner vas “tera” od sebe sebičlukom i laganjem, a okolina nameće pritisak, dok se vi trudite da balansirate i čekate pravi trenutak. Nervozni ste, ali sve držite u sebi. Rasterećenje će biti znatno izraženije ako što manje vremena provodite u kući I pokušate da koliko god je moguće, izbegnete priče o prošlosti, lojalnosti, familijarnim odnosima ili novcu. Jul je jako kritičan, pa ukoliko je vaše poverenje prema partner poljuljano sada možete očekivati i razlaz.
   ZDRAVLJE: od 02.jula intenzivna tenzija i prolazne respiratorne tegobe

    

   BLIZANCI: 
   POSAO: Blizanci su poslovno u fazi završavanja sa starim poslovnim obavezama i planiranjem novih poslovnih projekata. Početkom jula možete imati osećaj da vam neko i dalje podmeće nogu od kolega, medjutim posle 15. jula dolazi strmoglavi pad, ali i šansa za ozbiljniji prekret na poslu, ukoliko ste nezaposleni. Poslušajte savet bliskog prijatelja u vezi vaših dilema. Finansije su u blagom porastu tek od kraja leta.
   LJUBAV: Do 21. jula bićete u pravom emocionalnom haosu. Ljubav će vam biti u drugom planu jer vas muči posao, a stara ljubav namešta situacije koje vas čine nesigurnim. Od 28. jula Venera ulazi u vaše polje komunikacije, što će vam vratiti osmeh na lice, a i vašu želju za druženjem, razmenom poruka i kontaktima. Može vam se dopasti osoba koja na prvi pogled deluje malo uobraženo, ali će se taj odnos vrlo brzo razviti u vezu bar na daljinu. Ako ste slobodni iskoristite svoj šarm koji će biti naglašen u ovom periodu. Zauzeti Blizanci razmisljaju o zajedniškom putovanju sa partnerom. Čitav jul možete imati snažne sukobe, partner će smatrati da su stavovi koje ima ispravni, a vama ponos neće dati da se izvinite i tako izgladite odnose na brži način. Malo nežnosti i pažnje nije na odmet u ovom periodu.
   Tokom avgusta možete sasvim nenadano, sresti staru ljubav, i gotovo ceo mesec pokušavati da obnovite nekada započetu emotivnu prièu. Pred kraj avgusta uvidećete koliko je to bilo uzauldno. Blizanci koji su u dužoj vezi ili braku, preživljavaće velika iskušenja krajem jula i početkom avgusta, kada će  ispoljavati veću emocionalnu nepostojanost і ćudljivost. Tokom avgusta, mogu se naizmenično javiti і međusobno isključive težnje, najpre potreba za novom vezom, samim tim napuštanje stare, a ubrzo zatim zahtev za stabilnošću i mirom u okviru “starih” emocija. Usamljenim Blizancima, će naprotiv ovo biti odličan period.
   Ispoljavaćete emocije bez ikakve zadrške, do krajnjih emocionalnih granica. Bićete posesivni, ljubomorni i izuzetno usmereni na seks. Slobodni Blizanci, u drugoj polovini avgusta pomalo zbunjeni, mogu ući u vezu koja zahteva mnogo više angažovanja nego što to deluje na prvi pogled.
   ZDRAVLJE: Prolazni problemi sa kičmom.

    

   RAK:   
   POSAO: Ukoliko ste nezaposleni, neko vam je dao dobar povod da razmišljate o novom poslu od samog početka jula. Ukoliko je u pitanju žena, doći će jesen i videćete da ste precenili dugu stranu. Jednostavno, neće baš sve ići kako je druga strana planirala. Ukoliko ste zaposleni, tranzit Marsa kroz vaše polje zarade, od početka jula, će možda prvi put pomoći da se rasplinete na sve strane, zaradite više novca, ali i možda za trenutak izgubite kontrolu nad sobom i kolegama pa konačno kažete sve što vam je bilo na srcu u predhodnim mesecima. Izbegavajte „takmičarski duh“ i bespotrebno prepucavanje i bacite se na zaradjivanje. Ukoliko se bavite nekim vidom komunikacije ili trgovine, ovo je odličan period za vas. Pripazite samo na zakonske stvari i potrudite se da izbegnete plaćanja kazni.
   LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni nova osoba vam je unosi pometnju u svakodnevnicu još od juna. Nije baš da vam je „po meri“ ali nije ni neko ko baš ne vredi vašeg vremena. Oslobodite se prošlosti. Osećaj praznog hoda i konstantno vraćanje unazad, na prošlost, možda bas sada mogu da se prekinu, i da konačno, baš vi, nepopravljivi romantičari, Rakovi, krenete unapred.
   Tokom jula vaša osećajna priroda biće stimulisana kroz postojeću ljubav ili planiranje potomstva. Ovo može biti odlično vreme za poboljšavanje odnosa sa decom, ukoliko ih imate, ili za vraćanje i uobličenje odnosa koji je ranije prekinut.
   Tokom avgusta, možete biti obuzeti zakonskim, porodičnim ili bračnim radostima. Osećaćete potrebu za saradnjom sa drugima kako biste povratili sopstvenu ravnotežu. Izbegavajte sukobe vezane za pojačane troškove od strane partnera koje ćete zajedno plaćati.
   Od 18.avgusta, moguće se povoljne okolnosti u ljubavi і na planu društvenog života. Slobodni Rakovi u ovom periodu mogu sa punim pravom da očekuju mnogo. Krajem meseca moguće su nesuglasice sa osobom koja vam se već duže vreme dopada. Mladja osoba vam deluje nepouzdano I unosi nervozu u svakodnevnicu. Ako ste usamljeni krajem avgusta, posredstvom prijatelja, možete upoznati novu osobu koja će vas zaista zainteresovati. Pošaljite znak naklonosti ili jednostavno razmenite kontakte.
   ZDRAVLJE: bolovi u stomaku, povrede/posekotine usled brzine ili opekotine od sunca/solarijuma.

    

   LAV: 
   POSAO: Uznemiruju vas rokovi koje imate, a niste sigurni da li možete sve da ispunite na vreme. Posebno što vaši saradnici nemaju sluha za vašu organizaciju, pa nemate ni kome da se obratite za pomoć. Sve ste preuzeli na svoja ledja i stvarno ste premoreni od prethodnih stresova. Problem sa kolegom koji sve oko vas izludjuje svojom sebičnošću se rešava od sredine jula. Čuvajte se ogovaranja i suvišnih priča na poslu. Nemojte intimizirati mnogo, par ljudi vam radi iza ledja. Da, oni koji su najfiniji i koji vam na kraj pameti ne bi bili. Lavovi koji imaju nove poslovne planove, treba da rade sve u tajnosti, spreme teren i od septembra krenu unapred. Zaostalu papirologiju ili probleme administrativne prirode ćete uspešno rešavati već od 04.jula (možda u pet do dvanaest). Ako planirate put biće odredjenih promena planova krajem jula. Finansijski se popravljaju i očekujte bar tri značajna dobitka jedan početkom jula, drugi krajem jula i treći posle 20.avgusta.
   LJUBAV: Dopada vam se neko ko vam je potpuna misterija ili „opasni izazov“. Nikako ne možete da shvatite šta želi od vas, da li samo avanturu ili ozbiljnu vezu. Postoji velika mogućnost da ste tu osobu idealizovali više nego što treba. Tek krajem jula ćete shvatiti kakav vam je status, a tada ćete moći i realnije da sagledate tu osobu. Zauzeti Lavovi tada ostavljaju probleme iz prošlosti iza sebe. Partner će biti više nego otvoren za novi početak, nemojte sumnjati u emocije prema vama, sasvim sigurno samo ste vi u njegovom srcu. Što ćete i moći da osetite već posle 28. jula. Ovo je odličan momenat da zajedno otputujete i obnovite strast koja postoji izmedju vas.
   Tokom prve polovine jula, intenzivan strah od samoće, slobodnim Lavovima, doneće jaku potrebu za potpunim predavanjem drugoj osobi. Objekat ljubav može biti і nedostižna osoba. Ukoliko ste sami, potrebna je povećana opreznost pri izboru partnera. Početkom jula, u emotivnom životu vladaju ekstremi, proživljava se moċ, posesivnost і potreba za dominacijom і kontrolom. Slične okolnosti mogu vladati і u odnosu sa prijateljima ili poznanicima.
   Sve se menja na bolje od 28.jula, kada nenadano, možete osetiti svu naklonost zvezda, bar kad je emotivni život u pitanju. Ukoliko ste usamljeni, dve osobe odavno pokušavaju da uspostave kontakt sa vama. Pa, krenite u komunikaciju, jer avgust donosi i velike promene.
   Zdravlje: Ne preterujte u hrani i piću. Početkom meseca problemi sa zglobovima, pazite se povreda stopala.

    

   DEVICA:  
   POSAO: Posla vam je dosta, ali novac hronično nedostaje. A bilo je planova ovog leta, ako ništa drugo bar od 07. do kraja jula, za vreme tranzitnog retrogradnog Merkura– radova oko kuće, stana. Krajem jula (od 20. do 28.) možete biti I žtvra intriga na radnom mestu, direktno ili indirektno, pa pripazite da vaša namera ne bude pogrešno protumačena. Velika finansijska tenzija se polako privodi kraju. Od kraja jula, stvari će ići lakše. Manje radite, više odmarajte.
   LJUBAV: Imate osećaj da ste izneverili voljenu osobu, makar i bivšu, time što počinje da vam se dopada neko ko ni po čemu ne odgovara onom što vi tražite. Boravak Venere u vašem znaku od 21.avgusta otvara mogućnosti, koje će tek posle leta biti definisane. Pa ukoliko ste usamljeni, spremajte se za veliko “finale” krajem leta. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, daleko mirnije prihvatate partnerove probleme, nego što je to bio slučaj u prethodnom periodu. Sada vaš odnos više doživljavate kao prijateljstvo i plašite se šta bi bilo sa partnerom da vi možda, jednog dana ipak odlučite da se radjidjete.
   Ukoliko ste slobodni, i volite iznenadjenja, ovo leto će vam se sigurno dopasti. Ovo je period velikih promena, novih smerova i prekretnica na emotivnom planu. Neočekivani događaji tokom avgusta, mogu promeniti gotovo svaki segment vašeg života kada se najmanje nadate, a najviše vaš bračni/emotivni status.
   Početkom avgusta lična ograničenja će se ponovo definisati. Ovo je prilika za usamljene. Mladje Device krajem avgusta mogu lako i brzo da stupe u vezu, a još brže da se vežu za novu osobu. Analiza je sad bespotrebna a potreba da predvidite svaki korak partnera uzaludna.
   ZDRAVLJE: Hronični problem sa bešikom i varenjem

    

   VAGA: 
   POSAO:  Prva polovina jula će vam proći radno. Energija će biti usmerena na razvijanje posla, ali i gradjenje novih poslovnih prilika. Neko vas iz vašeg poslovnog okruženja izuzetno nervira, ali vi trenutno nemate volje da trošite snagu na ljude koji su vam nebitni. Vaša organizacija posla je na najboljem mogućem nivou, bez obzira na napade kojima možete biti izloženi.  Avgust nije dobar period za potpisivanje ugovora i donošenje značajnih odluka za vašu karijeru. Ako ste nezaposleni iskrsnuće prilika za zajednički posao sa prijateljem, koji bi mogli da prihvatite. Finansijski još uvek niste potpuno zadovoljni, posebno što se mnogo trudite i borite, a ne dobijate satisfakciju na materijalnom planu. Sačekajte kraj avgusta, pa uživajte.
   LJUBAV: Emotivno ćete biti rastrzani sve do kraja jula kada vam predstoji promena na ljubavnom planu, a i vratiće vam se sjaj i sigurnost u sebe. Puni ste strahova i sumnji koje vas proganjaju, da više ne znate šta je realno, a šta je stvarnost. Partner je sada nesiguran i slab, ne ume da se postavi kako treba, pa vas to još više udaljava. Sredina meseca donosi burne svadje i pomirenja, trebalo bi da iskoristite vaše omiljeno oružje diplomatiju da bi ovaj burni period što mirnije prošao. Od sredine jula slobodne Vage će okupirati neko koga sreću kroz posao i ne mogu da prihvate kao mogućeg partnera, jer ga smatraju prijateljem (ili je osoba zauzeta), medjutim ta će vas osoba šarmirati svojim neobičnim karakterom i jakim intelektom. Tokom avgusta ćete biti neodoljivi i očekuje vas dosta lepog provoda i druženja.
   Generalno, tokom leta, preovladavaju platonske tendence, pri čemu se potpuno predajete svojim osećanjima prema idealizovanoj osobi. Zadovoljstvo radije tražite u romantičnim, nego u strasnim fatalnim erotskim vezama. Istovremeno, u bračnom životu, ukoliko ste ga realizovali, naglašeni su zahtevi za davanjem і primanjem nežnosti і ljubavi.
   Krajem jula u voljenoj osobi vidite nešto idealno і božansko. Ovde preovladavaju subjektivnost і idealizam, pri čemu se teško razlikuje istina od laži. Ukoliko ste usamljeni, osoba iz neposrednog okruženja vam šalje signale i nudi oslonac. Prihvatite izazov.
   ZDRAVLJE: Ne preterujte sa slatkišima.

    

   ŠKORPIJA:  
   POSAO: Nestabilna situacija na poslovnom planu, i povlačenje promena koje je možda poslodavac najavio od proleća a nikad ih nije sproveo, bar one dobre promene, navodi vas da se osećate nesigurno i da se mislite ko zna dokle će posao da traje. Neko od prijatelja vam je baš naklonjen i ima za vas planove o kojima ćuti i sprema se da vam ih ponudi od druge polovine avgusta. Pa spremite se i naravno pokušajte da kraj jula iskoristite za još jedan dopunski posao.
   LJUBAV: Neko od prijatelja pokušava da spoji lepo i korisno i da vas upozna sa nekim ko bi vam baš odgovarao, sa stanovišta prijatelja. Naravno, ovo samo vama može da deluje smešno i trenutno ne razmišljate o novoj osobi, bar ne u smislu da se angažujete u pravcu emocija. Opterećeni ste egzistencijom. A i još uvek se kroz vaš život prožimaju senke prošlosti. Ukoliko ste u vezi/braku, pokušaj da organizujete partnera vam se smučio i dižete ruke.
   Početkom avgusta, u medjuljudskim vezama i u partnerskim i ljubavnim odnosima, pokazujete se kao veoma emotivna osoba, puna razumevanja i saosećanja za druge ljude. Vaša hipersenzibilnost, sada, može da rezultira periodima melanholije i depresivnosti, a u ljubavi se ipak dešavaju veliki duhovni uzleti od tokom jula. Ukoliko uđete u vezu početkom avgusta, novi odnos obiluje romantikom, idealizmom i duhovnošću. Sredinom avgusta se oslobadja  ogromna seksualna energija, koja zahteva oslobođenje. Da bi privukli suprotan pol, predstavljate sebe u najboljem svetlu і igrate pravu ljubavnu igru. Pred partnerom su veliki zahtevi і to je prepreka za trajnost veze. Krajem avgusta očekuju vas povoljne okolnosti u ljubavi i društvenom životu. U partnerskom і bračnom životu insistiraćete na harmoniji, ljubavi, nežnosti і romantici.
   Mnoge zauzete Škorpije mogu tokom avgusta ući u neku vrstu paralelne ili tajne veze. Budite u pripravnosti i pripazite na telefon. Ukoliko ste na „kraju“ ljubavne veze ili braka, upravo avgust može da bude presudan pa osoba koja se pojavi u životu, pokazaće šta već dugo vremena nemate.
   ZDRAVLJE: Umor i glavobolja.

    

   STRELAC: 
   POSAO: Udružujete se sa prijateljima u poslovnim planovima. Trenutno je sve u fazi planova, ne bi bilo loše da ne polazite odmah sa megalomanskim idejama. Od 23.avgusta ćete krenuti u ofanzivu. Zasijaćete u punom sjaju, a moguć je i blagi napredak u poslu. Ako ste nezaposleni do ovog perioda ćete dobiti posao koji će odgovarati vašim prohtevima. Budite otvoreni i za saradnju sa osobama koji su vezani za inostranstvo. Finasijski ćete imati pogrešne investicije krajem jula, koje vam mogu napraviti problem sa daljim planovima koje imate. Suzdržite se od kupovine u ovom periodu. I budite strpljivi. Od kraja avgusta dolazi konačno vaših pet minuta.
   LJUBAV: krajem jula pojaviće se simpatije sa osobom sa kojom ste u prijateljskom odnosu. Prijaće vam ta opuštena komunikacija i ako to nije odnos koji može da preraste u nešto ozbiljno. Ni vi ne znate šta hoćete, pa to može da ceo odnos malo zakomplikuje. Svakako ćete tokom druge polovine jula i tokom avgusta biti okrenuti više druženju, prijateljima koji će vam unositi pozitivnu energiju. Zauzeti Strelčevi će muku mučiti u komunikaciji sa partnerom, koji je potpuno zatvoren sve do sredine avgusta, kada će otvoreno početi da komunicira. Prijaće vam odlazak na put. Tek tada ćete shvatiti da ste se nervirali bez razloga.
   Ukoliko ste zauzeti, proteklih meseci ste se učaurili u zahtevnoj emotivnoj vezi. Početkom jula potiskujete  osećanja i kompenzujete ih poslovnom preokupacijom, podređujući ih zahtevima za statusom, čašću i autoritetom. Slobodni Strelčevi, krajem jula u kontakt stupaju na konvencionalan način i ne suviše lično. Teško ispoljavaju nežnost i zrače hladnom čulnošću. Početkom avgusta vraća se i vaš dobro poznati idealizam na emotivnom planu, duhovitost, društvenost, èak i sklonost flertovanju. Ukoliko ste zauzeti, usamljeni,  tokom leta se osećate celovitim tek kada ste u vezi sa nekim. Probleme, tokom jula, može da prouzrokuje izražena sklonost ka bezuslovnom prilagođavanju. Važan zadatak, ovih dana, je da naučite da u bilo kom obliku veze, sačuvate lični idengritet. Od početka avgusta ste zaljubljeni, pa vidite šta ćete.
   ZDRAVLJE: Prekontrolišite bešiku i bubrege.

    

   JARAC:  
   POSAO: stižu vas vanredni neplaćeni računi i izbegnuti razgovori sa saradnicima iz prethodnog perioda. Budite na oprezu. Taktično i bez mnogo stresa, ako je moguće, pokušajte da prihvatite promene koje su sada neminovne i oslobodite se straha od gubitka posla. Finansije stagniraju, troškovi rastu. Sredinom jula izbegnite potpisivanje važnih dokumenata, ili ugovaranja novog posla, jer vas neko od sradnika bukvalno može ostaviti na cedilu. Čuvajte se bespotrebnih troškova i pripazite na kradje ili gubitke na poslu. Od kraja avgusta okrećete novi list i kreće daleko bolji period.
   Ljubav: Tokom jula ćete pokušavati da zadovoljite svoju potrebu za dubljom distancom prema onima u koje baš i nemate poverenje. Ukoliko ste zauzeti, voljena osoba ima velika očekivanja od vaše veze, tako da vi sredinom jula jedva moze da ispunite želje partnera. Moguće su vaše česte promene raspoloženja, pa ako osetite da ide “talas neraspoloženja” osamite se na kratko. Ukoliko ste slobodni, privlačite pažnju uticajne osobe. Iskoristite kraj jula, i uživajte.
   Tokom prethodnih nedelja, najviše počevši od trećeg jula, sreća je bila na tudjoj strani. Možda vi to i niste primetili, okupirani brojnim poslovnim obavezama. Neko je bio sve vreme uz vas i strpljivo čekao svojih pet minuta. Već od početka avgusta, i vi ćete obratiti pažnju na nekog ko je u vašoj blizini i za trenutak zaboraviti na poslovne obaveze.
   Tokom avgusta, mnogi Jarčevi koji su u dugoj vezi će početi da razmišljaju o perspektivi njihovog zajedništva, i tada će napraviti sudbonosni potez, ili će se spremati za ozbiljnije zajedništvo u narednoj jeseni ili će zauvek promeniti partnera.
   Kraj avgusta će mnogim slobodni Jarčevima doneti dodatni nemir, i ukoliko niste odlučili šta ćete ubuduće sa vašim privatni životom, sada ćete povući prvi potez. Neko od prijatelja pokušava da vam pomogne, ali vi se nedate. Budite opušteniji.
   Osoba koju srećete preko posla razmišlja o vama. Ne bi bilo loše da pokažete malo više interesovanja ili bar date povod za nastavak komunikacije.
   Zdravlje: prolazni problem sa kičmom i alergijama.

    

   VODOLIJA: 
   POSAO: Nerviraće vas rešavanje papirologije ili neke administrativne nevolje do kraja jula. Konstantno odlaganje i zahtevi za još neki papir će vam kidati živce, ali već od avgusta ćete uspeti da rešite sve kako treba, naravno uz pomoć prijatelja ili partnera. U poslovnom okruženju neko vas bukvalno tiraniše svojom energijom, medjutim u ovoj situaciji ste vi dominantniji i vrlo jasno ćete staviti toj osobi do znanja da sa vama ne može tako. Poslovne obaveze su toliko da ne možete da se posvetite sebi, a ni planiranju ostalih segmenata života. Manjak vremena može da donese manje greške u poslu, pa ipak obratite pažnju. Finansije se popravljaju. Od kraja avgusta vas nema na poslu. Pa ili ćete pobeći sa društvom na put, ili sa društvom u prvi kafe. Posao ostavljamo za jesen, sada je red za zabavu.
   LJUBAV: Tokom predstojećeg perioda, tražite način da ispunite svoj emotivni život, ali potrebno je da budete mnogo više otvoreniji za nove kontakte. Razgovarajte sa osobom sa kojom imate emotivnu vezu krajem jula, pa ćete uspešno pokrenuti novi ciklus u romantičnoj sferi svog života, ili konačno krenuti slobodni dalje. Duh avanture će vas ponovo obuzeti, i doneti nova emotivna zadovoljstva.
   Ukoliko ste zauzeti, od 29.jula dolazi vreme kriza u odnosu sa partnerom što može ugroziti kompletnu vezu ukoliko ne reagujete na vreme. Bolje je da odmah kažete što vam smeta nego da dozvolite da se problemi nagomilaju. Povratak starih emotivnih problema za koje ste mislili da su zauvek rešeni malo će pokvartiti period. Partner je gotovo cele prve polovine jula bio težak i nemoguć pa sad jedva imate stpljenja za komunikaciju. Sada vas može optuživati za neverstvo ili nedovoljan angažman u zajedničkim obavezama, nedostatak inicijative, mašte pa i ljubavi
   Ukoliko ste usamljeni, osoba koju smatrate poznanikom ili prijateljem pokazaće interesovanje za vas. Slobodne Vodolije se krajem jula zaljubljuju u mladju osobu, koja će im uneti potpuno novu energiju u život. Vaše početne sumnje i dileme će vrlo brzo biti umirene. Zauzete Vodolije će od sredine avgusta uživati u odnosu sa partnerom. Manji problemi u dogovorima oko planova će praviti partner zato što će nametati svoje ideje i želje. Smanjite ljubomoru, nema razloga da sumnjate u osobu koja vam znači.
   ZDRAVLJE: Glavobolje i stomačni problemi.

    

   RIBE:  
   POSAO: premoreni ste i osećate deficit snage. Sada bi samo da se brćkate i odmarate. Prethodnih godina ste stagnirali, borili se i sada kao da dižete ruke od svega. Polako. Krajem jeseni, osetićete naglo olakšanje i ozbiljan korak unapred na profesionalnom planu. Trenutno trošite poslednji dinar i poslednji atom radne snage. Početkom avgusta, dugoročni ili trajni planovi, mogu se uobličiti.  Važno je da nastojite da razumete situaciju u kojoj se nalazite. Izbegavajte preterano poveravanje i prištedite novac.
   LJUBAV: rodjeni u prvoj i drugoj dekadi Riba, tokom jula, naročito od 07. do 13, mogu imati pomalo fatalni susret sa osobom koju upoznaju preko bližih članova porodice ili u neposrednoj okolini preko prijatelja. Tokom druge polovine avgusta se mogu naizmenično javiti і međusobno isključive težnje, najpre potreba za vezom, a ubrzo zatim zahtev za slobodom. Razmišljanje o nekom iz prošlosti polako prestaje, Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, druga polovina avgusta može doneti neplanirane, nagle sukobe sa partnerom vezane za porodicu, decu ili jednostavno sukobe vezane za problem iz prethodnih godina. Budite strpljiviji.
   Tokom prethodnog perioda ste konačno shvatili da je prošlost iza vas i to je stabilizovalo vašu emocionalnu situaciju. Međutim, već kraj jula donosi promene iz kojih se vidi da vi i dalje ne znate što hoćete sa svojim emotivnim životom. Slobodni pripadnici znaka Riba, će upoznati zanimljivu osobu. Emotivna previranja su prisutna pa morate uložiti mnogo truda kako bi ste savladali svoja osećanja. U prvim danima avgusta, može vas povrediti voljena osoba i uticati da se na trenutak povučete u sebe. Ribe koje su od nedavno u vezi, biće izložene raznim intrigama, koje mogu poljuljati poverenje nove osobe.
   Emocije se razbuktavaju i ljubavna veze u kojoj se nalazite može vas uvesti početkom avgusta, u razmišljanje o velikim promenama. Nakon toga, nakon emotivne ushićenosti i sreće, dolazi emotivna stihija i bura koja vas može držati sve do kraja avgusta. Mnoge Ribe baš krajem avgusta mogu razmišljati o početku zajedničkog života sa potpuno novom osobom.
   ZDRAVLJE: dobro se osećate i osim povremene oscilacije u krvnom pritisku, nemate problema na zdravstvenom planu.

    

  •  

  iz iste rubrike

  astrolog Jovana LG Bogoslovov

 • je rodjena u Beogradu 1974.godine. Živi i radi u istom.
  Od 1993. do 1997. je uredjivala emisiju "Noć sa astrologom" na beogradskim radio stanicama. Od 1998. do 2008. je predavala astrologiju na beogradskom univerzitetu "DJuro Salaj". Od 2008. godine do danas predaje u svojoj školi "JovanaL27". Autor je pet zbornika radova, piše i objavljuje tekstove za časopise i ima astrološke emisije na Televizijama u regionu.  
  Sa klijentima uživo ili skypeom radi ponedeljkom i utorkom.

  e-mail: jovanalg@yahoo.com
  mob/viber: +381 61 195 0953
 •  

  Psihologija

  Teorija o osobinama ličnosti
 • autor:Jelena Bogdanović
 • maj 2019.
 •  

  Psihologija

  Zanimljivosti

  Intima

  Intima

  Stav

  Stav

  Ko se stidi sela i porekla?
 • autor:Vesna Dejanović
 • april 2019.
 •  

  Zanimljivosti

  A sedmi dan je odmor gospodu Bogu tvome
 • autor:Vesna Dejanović
 • maj 2019.
 •  

  Danas je trapavi petak
 • autor:Vesna Dejanović
 • maj 2019.
 •  

  Carska Faberžerova jaja
 • autor:Vesna Dejanovič
 • maj 2019.
 •  

  Bajkalsko jezero

  autor: Jovana Veličković
  Carska Faberžerova jaja autor:Vesna Dejanovič

  Bajkalsko jezero nalazi se u istočnom delu azijske Rusije. Kao najdublje jezero na svetu i drugo po površini u Aziji,  administrativno obuhvata dve oblasti Irkutsku oblast i Burjatijiu.
  Godine 1996. jezero je stavljeno na listu svetske baštine

  Ime je dobilo po tatarskom bai-kul - „bogato jezero“ i od jakutskog Bajagal - Veliko Jezero. Poznato je i pod nazivom „plavo sibirsko oko“.