Naslovna Svet Otkriven identitet mrtve devojke na Majorci

Otkriven identitet mrtve devojke na Majorci


Britanska tinejdžerka koja je pronađena mrtva u utorak, na bazenu vile na Majorci, danas je identifikovana kao Josie Clacher, ćerka milionerke, osnivača Moneypenny.

Josie Clacher, koja bi ovog meseca napunila 19 godina, pronašli su prijatelji mrtvu u vili u gradu Alaro na Majorci, u utorak ujutro, nakon noćnog izlaska.

Komšije su pozvale policiju nakon što su čuli viku u vili i policajci i hitna pomoć su došli na mesto nesreće bezuspešno pokušavajući da ožive žrtvu koristeći CPR. Još uvek se ne zna šta je uzrok smrti mlade Josie.
Tragedija se dogodila oko 7 sati ujutro u vili u gradu Alaro u podnožju planina Tramuntana gde je boravila sa prijateljima i porodicom, uključujući majku.

Josie je bila ćerka Rachel Clacher koja je 2000. godine zajedno sa bratom Edom Reevesom osnovala telefonski program Moneypenny, a čija je vrednost prošle godine procenjena na 100 miliona funti.
Josie, jedna od tri sestre, studirala je na prestižnom internatu Moreton Hall u blizini Osvestrija, na severu Šropšira - grofovije u engleskoj oblasti Zapadni Midlends.

Portparol kompanije Moneypenny rekao je za “MailOnline”: "Svi smo izuzetno uznemireni i naše misli i molitve su sa porodicom u ovom tragičnom trenutku".

.

 

  •  

Iz iste rubrike: