NEDELJNI HOROSKOP OD 08.APRILA 2019.GODINE


  Ovan:

  Posao: s kim god radili, šta god radili, ove nedelje ćete poželeti da se što pre spakujete i pobegnete na mini odmor. Pritisak i nezadovoljstvo koje trpite od početka godine sada kulminira. Osećate da tupkate u mestu i snažno prizeljkujete priliku da pokazete šta znate, da se izborite za bolju poziciju i da konačno udahnete malo, onog svog pionirskog optimizma. Novca je sve manje, a vi imate osećaj da i ono što dodje nije dovoljno da pokrijete dnevne troškove.
  Ljubav: ukoliko ste slobodni, ova nedelja za vas može biti zaista interesantna. Osoba iz drugog grada koju poznajete preko prijatelja je zainteresovana za vas. Drugim rečima, ta ista strana ne može da odoli vašem šarmu. Zauzeti Ovnovi ovih dana biju bitku oko proširenja porodice ili se bave problemima dece.
  Zdravlje: oscilacije krvnog pritiska i mogući kolaps. Unosite više tečnosti.


  Bik:

  Posao: Neočekivani dobitak početkom nedelje vam popravlja raspoloženje, posebno što se otvara mogućnost dodatnog izvora prihoda. Brzo reagovanje bi vam sada bilo od koristi, iako niste neko ko donosi odluke bez temeljnog razmišljanja. Sada je pravi trenutak da pokažete svoju spretnost u poslu. Povezivanje sa prijateljima vam pomaže da brže sklopite kvalitetna poznanstva koja vam mogu pomoći u napredovanju.
  Ljubav: Pred vama je uzbudljiva nedelja, koja će vratiti optimizam u vaš partnerski odnos. Uživaćete u lepim momentima sa partnerom, zajedničke aktivnosti će vas ponovo zbližiti. Ako ste slobodni, ne odbijajte poziv koji ćete dobiti početkom nedelje. Iza maske prijateljstva se krije velika ljubav.
  Zdravlje: Dobro se osećate.


  Blizanci:

  Posao: tokom nedelje vas očekuje toliko posla da ćete imati najmanje vremena za razmišljanja o novcu, koji sad dolazi i odlazi na zaostale ili vanredne račune. Ukoliko ste vozač, pripazite se u saobraćaju da novac, koji I ovako sada slabo dolazi, ne ode na plaćanje kazni. Ukoliko radite u partnerstvu, pošaljite na odmor saradnike, I sami, najbolje što umete, završite posao.
  Ljubav: prijatne vesti od voljene osobe (ili simpatije) stižu sa puta. Neko je zainteresovan za vas. Ukoliko ste zauzeti, voljena osoba se organizovala I vise vremena provodi sa prijateljima, što vama ostavlja dovoljno prostora za koketiranje sa novom osobom.
  Zdravlje: prolazne prehlade 


  Rak:

  Posao: Užurbano pokušavate da završite započete poslovne dogovore i obaveze. U tom haosu možete napraviti pogrešne finansijske odluke, ne možete nikako da zadržite novac koji odlazi na kuću, ali i zaostala dugovanja. Ne gubite živce vaše vreme tek dolazi, samo se potrudite da eleminišete sve one koji nisu bili tu kad je trebalo. Konačno vam je jasno ko su vam pravi prijatelji.
  Ljubav: Pokušavate da sakrijete nervozu i napetost, a zapravo pozadina svega je nesigurnost i nestabilnost koju imate u emotivnom odnosu. Od sredine nedelje će vam se vratiti energija, koja će pozitivno uticati na partnera. Ako ste slobodni, emocije koje krijete i koje se trudite da kontrolišete će se razbuktati i pretvoriti u strastvenu tajnu vezu.
  Zdravlje: Prekontrolišite krvni pritisak.


  Lav:

  Posao: ukoliko ste zaposleni, ovih dana vam kolege “diriguju” dinamiku na radnom mestu.  Da bar ima ko da nameće tempo, vi bi još i potrčali da saradjujete. Ali, kako su sada sa vama ljudi koji osnove posla ne znaju, a izvoljevaju i traže “specijalni tretman”, biće dobro ako ne “puknete” i srežete im sve u lice. I? Posle ste opet vi krivac i samo ste vi agresivni?
    LJubav: Ukoliko ste zauzeti, partner i dalje isčekujete novac, koji nikako da stigne. Ukoliko je prethodne nedelje dobio deo novca, ove ćete pokidati živce isčekivajući ostatak. Pred sam kraj nedelje stiže poziv za prolećni odmor sa prijateljima, pa ukoliko ste u mogućnosti, idite. Partner je usmeren na posao a vi usamljeni. Možda je ovo pravi trenutak da povratite bliskost, pa koristite nedelju. Ukoliko ste usamljeni, osoba koju na kratko poznajete preko prijatelja ulazi u vaš život. Možda nekim izgovorom za razgovor, pa onda i ponudom za nešto više. 
  Zdravlje: oscilacija u krvnom pritisku.


  Devica:

  Posao: Dvoumite se oko poslovnih odluka koje treba da napravite, sačekajte ipak sledeću nedelju kada ćete imati realnu sliku vaših mogućnosti. Imate dobru poziciju da kroz poslove sa strancima i inostranstvom unapredite svoju karijeru. Potrebno je samo da se pokrenete. Od kraja nedelje vam se popravlja finansijska situacija.
  Ljubav: Potpuno ste se okrenuli poslu, što smeta partneru. Trenutno vam treba razumevanje i podrška, koju ćete dobiti od prijatelja. Pokušajte da se otvorite i kažete šta vam je na srcu, niko ne može da čita vaše misli. Zajednički boravak u društvu će vam značajno popraviti odnose. Ako ste slobodni, otvorite svoje lepe oči, neko iz vašeg poslovnog okruženja se već izvesno vreme trudi da osvoji vašu pažnju.
  Zdravlje: Bolovi u ledjima.


  Vaga:

  Posao: napeti ste i razdražljivi. Osećate da već duže vremena trpite neprestalne blokade, presije I napade. Pokušavate da se na bilo koji način osamostalite na poslu, ali sada nije vreme za promene. Veliki troškovi, manjak prihoda obeležiće I ovu nedelju, ali ako je za utehu, sve prolazi za koji dan, pa od druge polovine meseca možete da odahnete. 
  Ljubav: zahladjenje odnosa na partnerskom planu i osećaj usamljenosti, može vas na tren gurnuti u ruke, nekom ko vas odavno “vreba”. Slobodnim predstavnicima ovog znaka interesovanje za osobu iz komšiluka ili neposredne okoline kreće. 
  Zdravlje: glavobolja 


  Škorpija:

  Posao: Ne uspevate da uskladite svakodnevne obaveze i posao. Nedostaje vam vremena za sve što želite da postignete. Vaši saradnici nemaju razumevanje za vaše probleme, a vama ne pada na pamet da se prilagodjavate nekome ko to ne zaslužuje. Pokušajte da ne odgovarate na provokacije, vaša oštra reakcija može da vam napravi ozbiljan problem. Ipak vi najbolje znate da se osveta servira hladna.
  Ljubav: Partner od vas traži fleksibilnost i kompromis za koji vi niste spremni. Potiskujete svoje emocije, pa delujete partneru hladno i rezervisano. Pokušajte da se otvorite, pokažite inicijativu da ne bi izgubili nekoga ko vam ipak mnogo znači. Ako ste slobodni, niste spremni za ozbiljnu vezu, ali vas vrlo privlači mogućnost jedne strastvene veze.
  Zdravlje: Glavobolja. 


  Strelac:

  Posao: Koliko god budete držali distancu javljaće se kolege iz "prošlosti" ili prijatelji kojima je potrebna materijalna pomoć. Osećaj skučenosti, nervoza, čak i plahovitost, mogu vas navesti na seriju ishitrenih izjava koje drugi mogu pogrešno tumačiti. Neko od prijatelja vas zove na kraći put, zašto ne bi prihvatili poziv?
  Ljubav: kolege ili nadredjeni tokom nedelje neće biti imuni na vaš šarm. Iznenadjenje od osobe koja vam se dopada već duže vreme dolazi krajem nedelje, spremite se za ljubav. 
  Zdravlje: stomačne tegobe. 


  Jarac: 

  Posao: Pred vama je uspešna nedelja. Neočekivano ćete brzo rešiti administrativne zavrzlame. Možete napraviti dobru saradnju i komunikaciju sa mladjim osobama. Slobodno se upustite u posao koji od vas traži timski rad. Finansije se značajno popravljaju. Ako ste nezaposleni očekujte pozitivne vesti sa radnog mesta koje priželjkujete.
  Ljubav: Partner je nervozan, pa se svadjate oko sitnica. Na kraju ćete izabrati ćutanje, zato što ste umorni od besmislenih rasprava. Kraj nedelje donosi smirivanje s situacije. Ako ste slobodni, vaša očekivanja od osobe za koju ste zainteresovani su nerealna, ako prihvatite vaš odnos kao avanturu uživaćete na pravi način.
  Zdravlje: Idite kod zubara.


  Vodolija:

  Posao: Za ostvarivanje vaših planova, sačekaćete sledeću nedelju. U toku ove nedelje ipak završite dogovore i obaveze koje ste započeli. Pred vama je period velikih promena i napredovanje, ali da bi to bilo moguće morate da odstranite repove prošlosti. Dobra organizacija će vam biti potrebna za uspeh.
  Ljubav: Vaš um vam ne dopušta da se opustite. Možda ste malo preuveličali nedoumice koje imate, ali to sve polazi iz vaše velike potrebe za čistom emocijom. Partner je otvoren za razgovor, pa ipak spustite taj gard. Ako se slobodni, bićete u centru pažnje gde god da se pojavite, više se krećite i izlazite, baš u trenutku uživanja sa prijateljima možete upoznati vašu novu ljubav.
  Zdravlje: Tahikardija.


  Ribe:

  Posao: Razmišljate o potpunoj promeni kako poslodavca tako i poslovne orjentacije. Nije vreme za promene, polako. Finansije stagniraju, vezan je kajiš. Ako ste nezaposleni, krajnje vreme je da razmišljate o poslovima sa ili preko prijatelja od jeseni. Bar da izadjete iz kuće  družite se, za promeni. Vi ste ipak osoba, koju bi samoća, ali I davljenje negativnim pričama, ubila.
  Ljubav: sada privlačite pažnju i imate priliku da iz korena menjate svoj život. Samo još da se oslobodite onog "ne", napravite kompromis i slobodu i ravnopravnost ostavite po strani. 
  Zdravlje: kostobolja