Naslovna Astrologija Sve što niste znali o muškarcima rođenim sa Suncem u znaku Blizanaca

Sve što niste znali o muškarcima rođenim sa Suncem u znaku Blizanaca

Ne, nije on podvojena ličnost, nikakav dr Džekil i mr Hajd. Ne krije se u njemu sto likova i ne pretvara se. Ne zavlači vas namerno i ne folira, prosto je takav. Neuhvatljiv i promenjiv. Nije vas slagao kada je rekao da mu je sok od jagode omiljeno piće, a posle podne tvrdi da je to ipak sok od jabuke. On je to i zaista mislio, samo što on svoje mišljenje promeni više puta dnevno i uvek će vas obavestiti o tome.

Muškarac Blizanac je uvek ono što jeste, a to što se vama čini da imate posla sa više osoba je samo vaš problem. Šta vas sprečava da u jednom danu odete na više mesta i svuda se oduševite i kažete da je to nešto najlepše što ste videli ili da se predomislite i kažete i sebi i drugima da to nije baš tako dobro kao što ste mislili. On će vas naučiti da principijelnost i čvrsto držanje za svoj sud i stav nije baš uvek moguće, a ni zabavno. Ljudi koji imaju doslednost i principe su dosadni, a jedan Blizanac nikad to neće biti.

Životna filozofija jednog Blizanca je u izreci „Živi i pusti druge da žive“. Sa velikim zanimanjem će slušati priče o vašem životu i postavljati pitanja, ali neće komentarisati da li ste u pravu ili ne i neće vas menjati, a to isto očekuje i od vas. Ako bude osetio da pokušavate da ga promenite i uskraćujete mu slobodu, nestaće.

Blizanac je popularan u društvu i uvek oko sebe ima puno ljudi, ali to ne znači da je sa svima blizak. Tu privilegiju zaslužuje mali broj odabranih. Mnogi imaju utisak da znaju sve o njemu jer deluje kao otvorena knjiga ali uvek tu ima mnogo skrivenih detalja koje on nikome i nikada neće reći.

Muškarac Blizanac je maštovit i kreativan i svakodnevno ima desetak ideja kako da unapredi svoj posao, zaradi novac, da vam pravi savet u pravom trenutku i vi se uvek pitate kako ovom čoveku sve ide tako lako i kako on smisli za 5 minuta ono za šta vama treba 5 dana. I čudite se kako jedan ovako kreativan čovek nije postigao mnogo više u životu. Pa to je zato jer njima nedostaje dubinska analiza, pažnja i fokusiranje na detalje. Oni Blizanci koji ovo nauče mogu da dostignu veliki uspeh i budi cenjeni kao inovatori i pokretači.

U ljubavi je nestalan dok ne odluči da okrene list i nađe onu pravu. Neće ga obeshrabriti odbijanja, izlaziće sa svakom devojkom koja mu se učini interesantnom i pažljivo će birati. Najčešće muškarac Blizanac teži da nađe osobu koja je majčinski tip, koja će imati strpljenja i razumevanja za sve njegove „gluposti“ jer on to ne radi namerno. Ako izađe s društvom u petak uveče i vrati se u subotu popodne, ona treba da zna da nije namerno, poneo ga je trenutak, zaneo se, zamislio se i baš zato mu je potrebno da pored sebe ima osobu koja neće da ga osuđuje i ispituje gde si bio, šta si radio, što se nisi javio, već treba da ga dočeka i eventualno blago prekori i pusti da se odmori.

Isto tako i vi imate svu slobodu da idete gde i sa kim hoćete, retko ćete od njega čuti da vas prekoreva što se družite s nekim i tolerisaće sve razlike dokle god vi ne određujete njemu šta treba da radi i kako da se ponaša.

Svaki muškarac Blizanac ima potrebu da se u toku dana osami i to mu nemojte uskraćivati. Zatvoriće se u svoju sobu i igrati igrice, otići u šetnju, gledati seriju na TV sam sa sobom umirati od smeha. Jedini neprijatelj vaše veze je dosada i nikako mu nemojte zvocati, raspravljati se, hvatati se za svaku reč koju izgovori i tražiti skrivena značenja jer to ne podnosi. On može biti i kućna buba i da nigde ne ide dokle god ima osećaj da je tu dozvoljeno da bude ono što jeste.

 

Na kraju napomena: vaš Blizanac može da bude sve ovo ali i ne mora. Pustite ga da bude ono što jeste iako niste baš uvek sigurni ko je on u stvari. Zadržaćete ga tako lepršavog, neuhvatljivog, pomalo tajanstvenog i optimističnog samo ako izbegavate reči kao što su „zauvek“, „do kraja života“, „večnost“. Za njega to ne postoji. On je sada i ovde, živi za trenutak, svaki sekund svog života koristi i ne želi da se obavezuje na ono što ne zna kako i da li će moći da ispuni. On jeste sve ali lažov nije

 

Zanimljivosti

Psihologija

Teorija o osobinama ličnosti
 • autor:Jelena Bogdanović
 • maj 2019.
 •    iz iste rubrike

  A sedmi dan je odmor gospodu Bogu tvome
 • autor:Vesna Dejanović
 • maj 2019.
 •  

  Danas je trapavi petak
 • autor:Vesna Dejanović
 • maj 2019.
 •  

  Zanimljivosti