Naslovna Film TRIPLE FRONTIER ili kako izgubiti dva sata i pet minuta

TRIPLE FRONTIER ili kako izgubiti dva sata i pet minuta


Ako ste i vi jedan od onih koji jedva čekaju kraj radnog dana, ili još bolje vikend, kako biste se uveče smestili u dvosed u dnevnoj sobi, upalili kompjuter ili TV i pogledali neki dobar film, ili seriju, onda je vama posebno posvećena ova rubrika. 
Tokom prošlog meseca, top pet najgledanijih, i nisu baš neka preporuka.

Naše najveće razočarenje je Netflixov akcioni trier “Triple Frontier”

Iako u njemu glume Ben Affleck, Oscar Isaac, Garrett Hedlund i Michael Benjamin Hernandez, od same priče smo očekivali daleko više.
Radnja filma se svodi na pet bivših specijalca, koji organizuju pljačku gotovo velikog dela kapitala naozloglašenijih narko kartela “ Triple Frontier” u pograničnom području Južne Amerike. 

 


Mislim da će vam se najviše od svega svideti prizor razbijanja zidova vile-sefa, i pogled na sav keš sakriven bukvalno iza “maltera”. 

Naravno da stvari polaze po zlu, i da za petoricom specijalaca bukvalno juri cela Južna Amerika, krš od helikoptera u kome su planirali da dignu stotine kilograma novca spakovanog u vreće ostaje po poljanama Južne Amerike, a specijalci pokušavaju da izvuku živu glavu.

Kada ovako iskucam, i meni deluje interesantno. No, kada pogledate, videćete i sami niz nelogičnosti i jednostavno...na kraju ćete se zapitati „i??!“


Ako nemate šta pametnije večeras da radite, ostavljamo vam 
LINK  za online gledanje ovog filma, pa nam javite svoj komentar na normalno.rs@yahoo.com.

 

 

"Dead to Me" - zavrzlame mogu da počnu
  • autor:Marija Makić
  • jul 2019  • Džen, surova, racionalna, sarkastična i Džudi, ne baš stabilna, na momente sociopatska ličnost, su vodeći duo Netflix-ove serije Dead to Me.  

    Njih dve se upoznaju i postaju nerazdvojne prijateljice, na najuvrnutiji mogući način. Iskreno, to mi je već bio dovoljan razlog da je odmah pogledam ili bar njenu prvu sezonu (2019) čiji nastavak je, naravno, već odobren. 


    Serija "Pad viteza" - Knightfall
  • autor:Ivana Milić
  • maj 2019  • Serija Knightfall u produkciji History kanala, koja se kod nas emitovala na TV HBO, od avgusta prosle godine se sprema za narednu sezonu. Serija dobija novog autora, izvršnog producenta i režisera - Aarona Helbinga poznatog iz serije Flash.