OVAN
21.3. - 20.4.
Gotovo da je sva vaša snaga usmerena tokom dana na organizaciju posla, što vašeg, što posla partnera. Nervozu koju unose najbliži, sada usmeravate na sradnike ili kolege.  Koliko god partner bio u servilnoj poziciji ove dana, vama će smetati baš sve što uradi. Bol u gornjoj vilici.

BIK
21.4. - 21.5.
Uživate u poslu više nego inače. Finansijska situacija se stabilizovala koliko-toliko i konačno osećate da niste na teretu drugim ljudima. Ukoliko ste usamljeni, osoba sa kojom radite pokazuje naklonost i koliko god bili istinski stidljivi, sada ćete odreagovati. Prolazna prehlada.

Blizanci 
22.5. - 21.6.
Ukoliko bilo šta dugujete ili imate ne naplaćene račune, sada je vreme. Mladja osoba vam jako privlači pažnju. Nekako kao da ste rešili da sve što se do kraja septembra desavalo, ostavite po strain i krenete dalje. Manja povreda kostiju ili zgloba nastala u brzini

Rak 
22.6. - 22.7.
Raspričali ste se i rastrčali na sve strane, pa se čini do kraja dana da ne postižete sve ugovorene poslove. Kao da se nalazite u nekoj vrsti paralelnog odnosa ili duplog udvaranja. To jedan Rak ne može da pojmi pa ste i zbunjeni i zatečeni i uplašeni. Problem sa crevima i varenjem.

Lav 
23.7. - 23.8.
NOVAC! Konačno. Koliko god da ste radili od početka godine, novca je bilo ali su i troškovi bili daleko veći. Sada novac konačno dolazi i zadržava se. Neko je ozbiljno zainteresovan za vas, ali razlika u godinama vas zbunjuje. Loša cirkulacija

Devica 
24.8. - 23.9.
Konačno se sve pomerilo sa mrtve tačke i vama treba vremena da se osvestite da je najteži deo poslovnog dela prošao. Prestanite da kalkulišete i da glumite kurira (ili “spoljnog momka”) osobi za koju ste zainteresovani. Mučnina i glavobolja.

Vaga 
24.9. - 23.10.
Još uvek su mnoge stvari nejasne kada je posao ili ugovor o radu u pitanju, ali vama ide dobro. Neko vam čuva ledja. Neko vam se jako dopada a ćutite kao “zaliveni” ili jednostavno izbegavate osobu koja je za vas zainteresovana. Stomačne tegobe

Škorpija 
24.10. - 22.11.
Konačno ste se rešili svih poslovnih prepreka, pa čak i doznali ko je bio uzrok istih u poslednjih godinu dana. Naravno, lukavo ćutite i čekate trenutak za revanš. Kako god, ovo je nedelja u kojoj se pokreću poslovi na koje ste možda i zaboravili. Prolazna temperature i infekcija.

Strelac 
23.11. - 21.12.
Toliko toga vas je stiglo na privatnom planu da se danas najmanje bavite poslom. Šta više, na poslu ste i najveći pozitivac, kako god izgledale stvari. Osoba iz daleke prošlosti je zainteresovana za vas. Pazite na istegnuće mišića.

Jarac 
22.12. - 19.1.
Partner ili vama draga osoba vas uključuje bar idejom u neki novi posao. Dopada vam se neko ko je mnogo mladji od vas i bar je rodjen u drugom gradu u odnosu na vas. Vi naravno, odbijate kao i uvek i sebi da priznate. Kostobolja, pazite na zube.

Vodolija 
20.1. - 18.2.
Koliko vi činite za ljude koje čak lično i ne poznajete previše, toliko drugi ne čine ni za najrodjenije. Nećete da se nasmejete ako vam kažem da je bas lepo biti zaljubljen? Ko god da vas privlači a vi ga smatrate “simpatičnim davežom” može postati više od toga.

Ribe 
19.2. - 20.3.
Izgubili ste se u rashodima i koliko god priliva da ima, danas ga ne vidite. Bez zanosa, bez ljubavi, ni jedna Riba neće dugo izdržati na “suvom”. Bez obzira da li ste u vezi ili ne, neko koga odavno “očekujete da vam zaladi život” se javlja naglo. Pripazite na pluća i disanje

 

Jovana LG Bogoslovov  je rodjena u Beogradu 1974.godine. Živi i radi u istom.
Sa klijentima uživo ili skypeom radi utorkom i četvrtkom.

e-mail: jovanalg@yahoo.com
mob/viber: +381 61 195 0953