Shopping je uvek aktuelna i neiscrpna tema

svet

Odvratan ti je osecaj da nosis nesto sto je vec neko nosio, pa makar bio i Sanel?!  Da, Sanel nije jeftin, ali kako kupiti nov?!
Danas se u second hand shopovima, mogu naci nove stvari sa etijetom, ili prilicno nove, koje se nisu nosile ni dva tri puta. Svetske zvezde se ne stide da kazu da posecuju ove radnje. Da li se mi stidimo?

Pitali smo Zoko ko kupuje u njenoj radnji?  Sta sve mozemo naci i po kojoj ceni u ovim radnjama? Odakle dolazi roba? Da li ljudi prodaju svoje stvari u ovim radnjama ili su iskljucivo iz uvoza? Sta ce se nositi ove godine?

Shopping je uvek aktuelna i neiscrpna tema. Naime, ja se bavim prodajom garderobe poslednjih sest godina. Pocela sam kao vlasnik second hand shopa, tako sto sam uvozila brendiranu garderobu iz Italije. To je pretezno bila roba sa etiketom poznatih firmi (Tommy, Esprit, Mexx, S’Oliver, Ugg, Burbberr, Tom Taylor...), kod kojih je ostao po komad odredjenog modela u samo jednoj velicini.
Kako se roba nalazi po drugi put u prodaji, to potpada pod second hand prodaju, a realno je outlet roba, ili roba iz prethodne sezone.
Naravno, da me ne shvatite pogresno, ja govorim o asortimanu u svojoj radnji, ali naravno da postoje radnje koje drze iskljucivo polovnu garderobu i prodaju je po jako niskim cenama.
Svakako je i ta roba prosla sve moguce kontrole, dezinfekciju i hemijsko ciscenje kako bi mogla biti uvezena u nasu zemlju.
Kod nas nije zakonom regulisan otkup koricene robe, tako da je roba iskljucivo iz uvoza iz EU.
Moji kupci su vecinom osobe koje vole kvalitet, ali i stalno osvezenje svog stila, koje vole da njihov outfit bude drugaciji, orginalan i da kako oni to vole da kazu, ne budu uniformisani.
Tako ste npr u radnji Kupoholicarka mogli kupiti Burberry mantil sa etiketom po ceni od 4000 din, ili Tommy Hilfiger majicu za samo 1400 din, Philip Plane farmerke za 2000 din, dok veliki izbor Zara ili Mango majica imate za samo 690,00 din

Primamljivo, slozicete se?Kako smo nase drage dame ali i momke navikli na dobar kvalitet garderobe, a poslednjih godinu dana  zbog velikog broja slicnih radnji koje su otvorene, izbor i kvalitet garderobe u inistranstvo je opao.
Stoga smo mi odlucili da ne pravimo kompromis, i da ono cega nema u klasi u kojoj smo navikli, nabavimo u Turskoj ili opet Italiji, ali kao novu garderobu aktuelne sezone.

I sada nam je super.
Blistamo, sarenimo se, imamo pristupacne cene, modernu garderobu i zadovoljne musterije.
Cekamo i vas sa osmehom, da se iscaskamo, isprobamo i uzivamo u druzenju.. Opustena atmosfera, muzika, bez ikakvog pritiska i zurbe...
Asortiman smo obogatili i aksesoarom kao i obucom, i Kupoholicarka se trudi da ispuni sva vasa modna ocekivanja.

Uzivajte u  slikama koje su samo delic nase ponude.